Besturings kasten & PLC

Machinebesturing

RoBo-TS beschikt over uitgebreide kennis van Siemens 7- serie, de S-5 serie, Omron CX-one, tele, AT etc..  Andere merken kunnen wij repareren en leveren, tevens kunnen wij de software modificeren en onderhouden.  Of het nu gaat om relatief simpele- of uitgebreide installaties

Programmeren - PLC

RoBo-TS bv , produceren, creeren en modificeren PLC’s  Besturingskasten, schakelkasten en montagekasten. Wij maken alles op maat en naar wens van de klant. Ook kunnen wij diverse merken leveren en assembleren eveneens naar wens.! Vaak kunnen oude PLC programma’ s herprogrammeerd/aangepast worden.

PLC siemens S7

Bedieningspanelen

Voor het bedienen van machines en andere industriele toepassingenmaken wij een bedieningspaneel op maat en op wens van de klant. Waarbij wij in de offertefase  reeds meedenken om het ontwerp kwalitatief op te bouwen. Ook aan de testfase besteden wij veel zorg.

Problemen met PLC

Onze PLC monteurs weten vaak de lastigste defecten te verhelpen. Over een reparatie spreken wij van te voren met de klant  een prijs af . Alle reparaties worden uitvoerig door ons getest.

welke soorten kasten