Lift onderhoud

Goed onderhoud en geen z.g. kijkbeurten

Vaak ziet u monteurs van de leveranciers bij een onderhoudsbeurt even komen "kijken". Daarmee bedoelen wij korte bezoeken, wat ook de reden is van veel storingen per jaar kunnen ontstaan. Bij RoBo-TS bv krijgt u altijd een complete onderhoudsbeurt . Wij doen een terdege controle met computer ondersteuning en controleren ook de deuren en vegen de liftput. Na afloop ontvangt u een rapport van het onderhoud, zodat u volledig op de hoogte bent over de kwaliteit van het gepleegde onderhoud.

Goed onderhoud draagt bij tot een langere levensduur en minder storing van uw lift.  Tijdens de onderhoudsbeurten van RoBo-TS bv , wordt uw lift tot in de puntjes gecontroleerd. Daardoor nemen de storingen sterk af soms wel tot 50%. Dat levert uiteindelijk lagere kosten op en de lift zal een langere levensduur hebben.

Welke liften onderhouden wij

  • personenliften
  • goederenliften
  • plateauliften
  • kooiliften
  • trapliften
  • bouwliften
  • etc..

    ttraplift127          goederenheffer 127      bouwlift127

Zowel de liften in flat- en kantoor gebouwen, als ook in bedrijven in prive woningen etc.

Neem cotact op voor een prijsopgave, dan hoort u ook wat u jaarlijks kunt besparen aan kosten. En storingen ? … minimaal tot geen.

Vraag offerte aan

emailnotto50x50     of telefonisch  : 06-57643886

Liftdeuren

Bij iedere onderhoudsbeurt zal veel aandacht plaatsvinden aan de correcte afstelling van de liftdeuren! Maar ook het schoonmaken van Liftschachten, die trekken, door het zogenaamde “schoorsteeneffect” veel stof aan. U kunt zich voorstellen dat het stof zich door de hele schacht verspreidt en ook op de diverse deurcomponenten terecht komt. 

Storingen.

Voor storingen hanteren wij  "responstijd naar best effort" Dit lukt , normaal gezien, binnen een paar uur . Dit is eveneens geldig voor parkeergarages, overige machines en ovens.

telefoon groen  06-57643886   -   06-52536364