Liftservice & reparatie tevens technisch Onderhoud aan Autoliften.
 

Bel ook voor  Onderhoud, renovaties van PLC besturing, Machines  en bakkerij systemen en ovens. Wij staan voor u klaar en alles tegen een goede prijs. Maak afspraak/offerte:

                                                Mobiel         06 - 57 64 38 86

 

Reeds 18 jaar uitstekend Onderhoud aan autolift-Parkeersystemen en Liften 

 

Extra Service storing

De monteurs van RoBo-TS bv staan voor u klaar en komen uw storingen zo snel mogelijk verhelpen.  Ons netwerk strekt zich uit over heel Nederland en een klein deel van Belgie. Wij zijn  niet merkgebonden.

24 uur serviceDe samenwerking met andere bedrijven staat garant voor continuiteit, snelheid en deskundigheid. In verschillende gevallen zal het zinvol zijn om uw oude machine cq lift een revisiebeurt te geven d.m.v. nieuwe onderdelen , besturing en een software update, zodat het apparaat een langere levensduur krijgt.

Bij het verhelpen van de storing houdt RoBo-TS bv een rapportage (logboek) bij van de reparaties en het onderhoud .

Ondanks dat RoBo-TS bv uitstekend is in het oplossen van storingen en een groot deel van zijn tijd daarmee bezig is, blijven wij voortdurend met een kritisch oog de overige onderdelen van de liften en machines beoordelen op komende gebreken. Wij adviseren na afloop van het onderzoek de klant over de status van de apparatuur.

RoBo-TS bv levert tevens een hoge kwaliteit op reparaties en onderhoud tijdens het afhandelen van de storing.

  • We zorgen voor een snelle reparatiecyclus.
  • Elk artikel wordt na reparatie, indien mogelijk, volledig getest en er wordt een reparatierapport meegeleverd.