Bel ons voor al uw technisch Onderhoud aan
Parkeergarages en Liften

Ook voor  Onderhoud, renovaties van PLC, Machines  en ovens staan wij klaar en alles tegen een goede prijs. Bel ons

                                                         06 - 57 64 38 86

 

Reeds 15 jaar uitstekend Onderhoud aan Parkeersystemen en Liften 

 

Op 9 april is een artikel verschenen van Tom Nederend in het tijdschrift  Auto & Economie . Hierin wordt Robo-TS bv geprezen over storingsvrije onderhoud in deze parkeergarage. Hieronder volgt een klein deel van het artikel.

Begin Citaat:

Parkeergarage Den Haag vliegt je auto naar z’n plek

Futuristische parkeergarage met 52 parkeerplekken en 9 verdiepingen.

De parkeergarage telt 52 parkeerplekken, is 22 meter hoog, 18 meter diep en heeft 9 verdiepingen. Het prijskaartje voor zo’n parkeerplek: zo’n 3000 euro per jaar dat is niet goedkoop, maar er zijn nooit storingen en het systeem is prachtig.” Ronald Bogers van onderhoudsbedrijf RoBo-TS  verzorgt het onderhoud en is op zijn beurt lyrisch. ,Er zitten vier garages rond de Kneuterdijk, maar deze verslaat ze allemaal!”

 Het hele artikel kunt u lezen via de link: https://autorai.nl/parkeergarage-den-haag-vliegt-je-auto-naar-zn-plek/

Einde citaat.

Parkeergarage- en Liftonderhoud met evt. Keuringen

Aangeraden wordt om zeker 2 keer per jaar onze monteur te vragen om onderhoud te doen en eventueel ook de keuring. Onderhoud van RoBo-ts bv , is uitgebreid  Hierbij worden , indien nodig ook deuren na gekeken. Ook liftput vegen staat vaak op het program. Na afloop krijgt u een rapport over het uitgevoerde onderhoud. Een zo'n uitgebreid onderhoud kan er voor zorgen dat er veel minder storingen voorkomen waardoor u indirect veel bespaard. 

RoBo-TS bv is niet merk gebonden. Dus alle merken, ook kleine liften , thuis , in een kantoor / flatgebouw , in werkplaatsen op bouwplaatsen etc. etc..