Liftservice & reparatie tevens technisch Onderhoud aan Autoliften.
 

Bel ook voor  Onderhoud, renovaties van PLC besturing, Machines  en bakkerij systemen en ovens. Wij staan voor u klaar en alles tegen een goede prijs. Maak afspraak/offerte:

                                                Mobiel         06 - 57 64 38 86

 

Reeds 18 jaar uitstekend Onderhoud aan autolift-Parkeersystemen en Liften 

 

Wie en wat is RoBo-TS bv

service

RoBo-TS bv verzorgt het onderhoud en verhelpt storingen voor carparkings, parkeergarages , parkeersystemen en allerlei soorten liften, alles ongeacht merk en leeftijd. Wij bestrijken heel Nederland. en een deel van Belgie.  RoBo-TS onderhoud niet alleen voor grote garages of bedrijven, maar ook voor particuliere beheerders  en huismeesters van appartementen e.d. waar liften en garagesystemen deel van uitmaken. Onze tarieven zijn gunstig en wij selecteren de beste monteurs op dit gebied. 

RoBo-TS bv bestaat meer dan 15 jaar en kenmerkt zich door een prima werkstructuur, zoals een betrouwbare planning, juiste snelheid van afhandelen en focus op een goed onderhoud en het verhelpen van storingen. RoBo-TS bv.  is een dynamisch bedrijf opgericht om klanten technisch terzijde te staan en tijdens calamiteiten de juiste oplossing te bieden.

De technische know-how en de grote ervaring in techniek maken RoBo-TS bv  een gewilde partner voor iedere ondernemer en particulier die mechanische en/of electronische apparatuur in gebruik heeft of beheert.

De dienstverlening strekt tot ver over de grenzen en is bestemd voor industriele apparatuur, grote en kleine machines in voeding- en drankenindustrie, maar ook voor parkeersystemen, tuinbouwmachines en ontwaterings- c.q. decanteercentrifuges.

RoBo-TS bv is tevens een schakel tussen opdrachtgevers en deskundige monteurs. Er is een grote diversiteit aan kennis en ervaring op allerlei vakgebieden.

Door samenwerking en het samenbrengen van diverse ZZP-ers en eigen monteurs, staat RoBo-TS bv volledig garant voor continuiteit.

Robo-TS bv heeft reeds vele projecten met succes afgesloten, zowel in Nederland als in andere Europese landen en in de USA (Californie).

In California, USA bijvoorbeeld, heeft RoBo-TS bv, samen met Pieralisi, een project uitgevoerd voor het installeren en afregelen van machines.

Maar ook in Frankrijk, Roemenie, Ierland, Belgie, Noorwegen, Duitsland en Zwitserland, heeft Robo-TS bv storingen opgelost, onderhoud aan machines gedaan, productiebesturing in orde gemaakt, inclusief het plaatsen, inregelen en testen van machines.